MEYSA DöNER CENTER

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 185 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Meysa Döner Center. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2024 om 19:55 Altijd tevreden
20 mei 2024 om 22:44 Heerlijke kapsalon en snelle bezorging.
19 mei 2024 om 20:04 Van alle afhaalrestaurants waar ik geregeld bestel is Meysa een van de beste.
18 mei 2024 om 20:01 Was optijd geleverd
18 mei 2024 om 13:37 Vlotte bezorging maar geen succes. Kapsalon niet lekker patat oud en opgewarmd en burek ook haard en niet eetbaar niet vers!! Heel jammer!!
11 mei 2024 om 21:12 Super pizza en broodje en snel geleverd
25 apr 2024 om 15:38 Dónerbox besteld met rijst. Restaurant belde keurig dat de rijst op is en wat als tegenvaller wordt beschouwd. Met tegenzin akkoord met patat ipv rijst. Bezorgingstijd verzoek was op 1745uur maar uiteindelijk werd t 18.10 uur
25 apr 2024 om 13:13 Goed
3 apr 2024 om 23:04 De beste ik Hoorn. Altijd optijd. Kwaliteit is ook als sinds de heropening van de zaak niet veranderd. Ik heb nog nooit zulke goede baklava gehad.
31 mrt 2024 om 13:04 Luisteren maar voor de helft. Ik had een kapsalon zonder knoflooksaus, en toch hebben ze het erop gedaan, waardoor ik de hele boven kant weg kon gooien (allergie). Kwaliteit was ook niet om naar huis te schrijven, even als de werknemers
30 mrt 2024 om 22:16 Lekker eten, goede service’